Fåglarna sjunger, solen skiner och sommaren står på glänt!

En solig Tisdag och humöret är på topp!
 
Igår var det jobb från 12-20.15 så då fick man inte njuta mycket av det goa vädret men idag börjar jag jobba när alla andra slutar typ.. Ska klämma av ett pass mellan 17 och 20.15. Så drygt att åka in till Luleå för tre timmars jobb men det är synd att klaga!
 
En annan sak som man måste få klaga lite på, med det är klagomål med kärlek. Vårt hs är värsta bastun och de senaste dagarna har det varit omöjligt att sova på grund av värmen. Fast det var snabbt löst igår kväll när jag kirrade fram en fläkt att ha i sovrummet så nu är det färdig klagat!
 
Hann att se Game of Thrones igår. Om du av någon konstig anledning är den som säger att "Nej jag ser inte Game Of Thrones" så tycker jag att du ska ändra inställning och sätta dig vid din närmsta elektronikpryl som kan tillföra dig internet och ladda ner eller streama. Om du är sån så kan du ju gå in på CDON.com och beställa hem de på dvd om det känns bättre. Du kommer inte bli besviken, i prommissss.
 
Ne nu ska jag ut i det fina vädret! Hamnade här vid datorn för att det är den sista dagen på våran vackra Maj månad och det betyder att räkningarna ska betalas... Alltid lika roligt alltså!!
 
PS. I SÖndags var det dop för lilla Ebbe, fasters pojke! Kommer att dela med mig av några bilder här men vi får se när det blir. Det beror helt på väder, vind och humör!
 
PPS. I Lördags var jag, André, Emma och Rasmus upp på hundberget och mös på. Bilder från denna visit kommer också att dyka upp förr, eller senare! Ni får dock en smygtitt här nedanför!