Game Of Thrones

Godag! 
 
Idag har det varit en lite kämpig dag för lilla mig. Vaknade och gick i lagorn klockan 5. Mådde inte så bra på morgon men jag jobbade på. Jag och Hanna var klar kring halv 9 ungifär och då gick jag in, somnade och vaknade med migränvarning! Usch ändå, så sjukt ont det kan göra alltså... 
 
Så jag tog en tablett, la mig i sängen och somnade. Jag vaknade för ungifär 10 min sen och jag känner mig helt slut. Ont i huvet, dock så är själva migränen borta, och så har jag en massa verk i hals och hostar som en galning.... Jag gillar inte detta med att vara sjuk. Inte alls. 
 
Ikväll blir det att dra en sväng till Alvik för att träffa mitt fotbollslag. Det känns som typ 5 år sedan sist... Ska bjussa på fika och få säga hej:) Kommer bli super! 
 
Ikväll kommer Andre hem så då blir det äntligen att få träffa honom igen. Han har varit saknad under de senaste dagarna kan jag ju säga! Ne, nu ska jag lägga mig, kurera mig lite och se på Game of thrones. Har hört att det ska vara bra så jag tänkte väl slå på första avsnittet och bedömma själv:)