-Wishes for 2013-

I inlägget "Wishes for 2013" som jag skrev i början på detta år la jag upp bilder på hur jag ska leva mitt 2013 och mina mål för detta. Nu ska jag titta på vad jag gjorde och inte och vad som kommer få stå kvar till nästa år.
 
nr 1
 Det tycker jag att jag har llyckats med. Jag har fått mig mitt nya hem. har mina vänner som jag älskar och vet vilka som är de äkta för mig. Jag har min Andre och familjen är underbar. Jag är en glad person som älskar mitt liv. Såklart har alla motgångar, men jag kämpar mig igenom och försöker hålla huvudet högt. Detta år har varit riktigt framgångsrikt för mig på min självsyn, det finns mycket kvar att jobba på. Men det fortsätter.
 
nr 2
 Denna punkt har jag nog lyckats bäst med. Jag har min familj, Andre, Elise, Jullan, Philip, Emma och så många andra som gör mina dagar värda att leva. Jag har tagit vara på de som gör mig lyckligast och umgåts så mycket som det bara går. Love it
 
nr 3
 Självsynen på detta vis är någonting jag måste jobba mer på. Denna punkt fortsätter in i 2014! 
 
nr 4
 Har gjort vad jag har kunnat, vilket är mer än godkänt. Fester, utlandsresa, kompisar och bara tagit vara på livets fina stunder. Live 4ever!
 
nr 5
 Ufff... Denna punkt går tyvärr också in i nästa års "to do list"... Fuck..
 
nr 6
 Lyckd punkt, jag tror inte jag behöver säga någonting mer än Andre♥
 
nr 7
 HAHAHAHAA, vafan tänkte jag med när jag gjorde denna lista..? Denna punkt kanske jag kastar iväg långt bort för jag tror förmodligen det aldrig kommer att hända!
 
nr 8
 Kan inte säga att jag misslyckats, har länge hår än när året börja så WTF :D
 
nr 9
 Ja,  jag känner mig som en mer säker och positiv person nu trots att känslor och stress ofta kan ta över. Jag försöker dock ta de mesta med en klackspark och le genom det. De går inte lika bra alla gånger. Men positiv kan man ändå försöka vara!
 
nr 10
 :) hela året har vart ett äventyr! Min första utlandsresa på egna ben, festa för första gången (höll mig tills jag var 18, duktig tjej) träffa min drömkille och flyttade ihop med han, står numer på egna ben i mitt egna hem, tränat upp Winna till min fina vovve, tävlade i agility för första gången som helt vilsen nybörjare. Ja ni förstår. Jag har gjort mycket som har fått detta år värt att komma ihåg. Mitt livs äventyr :)
 
nr 11
 Jag flög ju faktiskt flygplan till Grekland? Det måste ha vart det som jag börjar övervinna mer och mer. Flög även till å från huvudstaden. Jag är duktig!
 
nr 12
 Andre♥
 
nr 13
Vi fortsätter med denna punk till nästa år